Fundació Sociosanitària de Manresa

Noticies

 
SUBSCRIPCIÓ A LES RSS DE LA FSSM
Manteniu-vos informats a l’instant de les novetats de la FSSM.

Què són les RSS?
 
Arxiu
    Març
   
    ARXIU 2018
    ARXIU 2017
    ARXIU 2016
    ARXIU 2015
    ARXIU 2014
    ARXIU 2013
    ARXIU 2012
    ARXIU 2011
    ARXIU 2010
    ARXIU 2009
    ARXIU 2008
    ARXIU 2007


  Tornar


Noves instal.lacions per a rehabilitació a l'Hospital de Sant Andreu

La nova sala té una superfície superior als 200 metres quadrats i està preparada per a donar un servei de qualitat i amb comfort

La Fundació Sociosanitària de Manresa ha acabat els treballs d’acondiciament d’una nova sala de rehabilitació que està situada a la planta baixa de l’Hospital de Sant Andreu i que permetrà atendre adeqüadament la creixent demanda d’aquest servei. El conjunt dels usuaris ingressats a aquest centre assistencial són susceptibles de ser atesos pels professionals de rehabilitació, però ho són especialment aquells que estan a la unitat de Convalecencia, Llarga Estada i Hospital de Dia Terapèutic.
Les noves dependències ocupen una superfície de 205 metres quadrats i substitueixen l’antiga sala de rehabilitació, a la primera planta del mateix Hospital de Sant Andreu, i d’unes dimensions força més reduides que data de l’any 1991 (1 fisioterapeuta). Una gran part de l’espai és diafan i ha permès distribuir-hi els aparells propis d’aquest servei, com la taula de mans, les barres paral.leles, la doble rampa, etc. També s’han fet les divisions de boxs, amb les corresponents lliteres, on s’hi podran fer tepàties manuals o electroteràpies. Les noves instal.lacions inclouen un vestidor i una sala de treball.
A aquest servei hi estan adscrits set professionals (1 metgessa rehabilitadora i 6 fisioterapeutes) que treballaran, en diferents torns, a aquest nou espai, l’acondiciament del qual ha comportat una inversió que supera els 300.000 euros per part de la Fundació Sociosanitària de Manresa. La mitjana de pacients que són atesos cada dia a rehabilitació és de 80 persones, de les 8 del matí a les 6 de la tarda.

 

Tornar
Informació 93 874 33 12© 2012 Fundació Sociosanitària de Manresa. Tots els drets reservats.Avís legal