Fundació Sociosanitària de Manresa

Noticies

 
SUBSCRIPCIÓ A LES RSS DE LA FSSM
Manteniu-vos informats a l’instant de les novetats de la FSSM.

Què són les RSS?
 
Arxiu
    Març
   
    ARXIU 2018
    ARXIU 2017
    ARXIU 2016
    ARXIU 2015
    ARXIU 2014
    ARXIU 2013
    ARXIU 2012
    ARXIU 2011
    ARXIU 2010
    ARXIU 2009
    ARXIU 2008
    ARXIU 2007


  Tornar


INAD, Institut de Promoció i Innovació en l'Atenció a la Dependčncia

la FSSM i la Fundació Universitŕria del Bages creen l’Institut de Promoció i Innovació en l’Atenció a la Dependčncia

El divendres 20 de juny, el Director General de la Fundació Sociosanitŕria de Manresa, Manel Valls, i el Director de la Fundació Universitŕria del Bages (FUB), Valentí Martinez, van presentar l’Institut de Promoció i Innovació en l’Atenció a la Dependčncia (INAD), a l’Hospital Sant Andreu de Manresa.


El nou institut és una iniciativa pionera a l’estat en recerca i innovació en l’ŕmbit de la dependčncia. Aquesta iniciativa conjunta entre la FSSM i la FUB vol desenvolupar tot un catŕleg de serveis dirigits a les persones dependents, un dels sectors en fort creixement, actualment amb més demanda que oferta.


Inicialment l’INAD comptarŕ amb els recursos provinents d’ambdues fundacions promotores. La persona que assumirŕ la direcció de l’Institut serŕ la Sra. Teresa Arbues qui, entre d’altres responsabilitats, ha exercit els cŕrrecs de directora de programes de Gestió Sanitŕria d’EADA, directora acadčmica de programes de Cičncies de la Salut de la UOC i directora d’organització de l’Hospital Universitari de Bellvitge.


Segons les línies estratčgiques de creixement de l’Institut, al llarg del primer any es preveu definir l'estructura operativa del centre, fer difusió de l'entitat i crear les primeres accions formatives i de recerca. En un període de quatre anys, l’Institut de Promoció i Innovació en l’Atenció a la Dependčncia vol esdevenir un projecte totalment consolidat i reconegut.


 

Tornar
Informació 93 874 33 12© 2012 Fundació Sociosanitària de Manresa. Tots els drets reservats.Avís legal