Fundació Sociosanitària de Manresa

Noticies

 
SUBSCRIPCIÓ A LES RSS DE LA FSSM
Manteniu-vos informats a l’instant de les novetats de la FSSM.

Què són les RSS?
 
Arxiu
    Març
   
    ARXIU 2018
    ARXIU 2017
    ARXIU 2016
    ARXIU 2015
    ARXIU 2014
    ARXIU 2013
    ARXIU 2012
    ARXIU 2011
    ARXIU 2010
    ARXIU 2009
    ARXIU 2008
    ARXIU 2007


  Tornar


Tres Residències de la Fundació Sociosanitària certifiquen la seva qualitat

La FSSM ha implantat la norma de qualitat ISO 9001:2008 a tres de les residències que gestiona. Es tracta de la resìdència Sant Andreu i la residència assistida Font dels Capellans, de Manresa; i de la residència Sant Sadurní, de Callús.Haver aconseguit aquesta certificació en aquestes tres residències s'inscriu en l'estratègia de millora de la qualitat assistencial iniciada el 2008 amb la certificació de qualitat de tots els serveis de l'hospital de Sant Andreu. Durant el 2010 també s'ha fet l'adaptació de la nova versió de la norma a l'hospital de Sant Andreu.
Aquest sistema de qualitat els processos es planifiquen amb la participació dels professionals i tenint en compte els requisits i les necessitats de les persones ateses i la garantia de l'acompliment legal a tots els nivells. Així, s'assegura que les pràctiques assistencials consensuades són les millors per als usuaris i es garanteix que s'implantin a tots els centres.
PLA DE CURES INDIVIDUALITZAT
D'aquesta manera, els usuaris de tots els centres de la fundació disposen d'un pla de cures individualitzat, que es fa amb la participació dels diferents professionals de l'equip interdisciplinari i la del mateix resident o dels seus familiars de referència. L'anàlisi periòdica dels indicadors permet detectar oportunitats de millora en la manera de treballar als centres que gestiona la Fundació Sociosanitària de Manresa.
La Fundació Sociosanitària de Manresa es marca com a objectiu continuar treballant en aquesta línia per implantar aquesta norma de qualitat a tots els seus centres.

Noticia diari Regio7 (PDF)

 

Tornar
Informació 93 874 33 12© 2012 Fundació Sociosanitària de Manresa. Tots els drets reservats.Avís legal