Fundació Sociosanitària de Manresa

Noticies

 
SUBSCRIPCIÓ A LES RSS DE LA FSSM
Manteniu-vos informats a l’instant de les novetats de la FSSM.

Què són les RSS?
 
Arxiu
    Març
   
    ARXIU 2018
    ARXIU 2017
    ARXIU 2016
    ARXIU 2015
    ARXIU 2014
    ARXIU 2013
    ARXIU 2012
    ARXIU 2011
    ARXIU 2010
    ARXIU 2009
    ARXIU 2008
    ARXIU 2007


  Tornar


L'eminent psicòleg, Dr. Ramon Bayés, un dels protagonistes de la 7ena Jornada de Geriatria del Bages que aplegarà més de 150 professionals

La Jornada se celebra aquest dijous a la sala Plana de l’Om, organitzada per la Fundació Sociosanitària i la Fundació Althaia

El Dr. Ramon Bayés, un dels psicòlegs catalans amb més projecció i catedràtic emèrit de la Universitat Autònoma de Barcelona, serà un dels protagonistes destacats de la Jornada de Geriatria que se celebra aquest dijous a la Sala Plana de l’Om de Manresa, organitzada per la Fundació Sociosanitària de Manresa i la Fundació Althaia. El Dr. Bayés, que és nascut a Barcelona el 1930, parlarà sobre “Envelliment, autonomia i proximitat de la mort”.
Aquest psicòleg ha treballat sobretot en àmbits de la psicologia en salut i ha destacat en les cures pal•liatives i en l'envelliment. Va ser cofundador de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal•liatives i ha rebut diversos reconeixements. Actualment continua impartint conferències i el 2016 ha publicat el llibre “Olvida tu edad” de Plataforma Editorial.
La Jornada de Geriatria, que aplegarà més de 150 professionals sanitaris, consta de dues taules rodones, la primera de les quals serà sobre aspectes de la Malaltia pulmonar obstructiva crònic (MPOC) i comptarà amb la intervenció de la pneumòloga Esperanza Martín, de la Fundació Althaia, i de Pepi Ayuso, fisioterapeuta del Consorci Sanitari Integral de l’Hospitalet. Moderarà la Dra. Raquel Gómez, metgessa geriatra de l’Hospital de Sant Andreu.
La segona taula rodona tractarà sobre les Malalties més freqüents del sistema endocrí en la gent gran amb la intervenció de la Dra. Eulàlia Colomé, del servei d’Endocrinologia de la Fundació Althaia; Dra. Cristina Roqueta, metgessa geriatra del Centre Fòrum del Parc de Salut de Mar de Barcelona i Mireia Pesarrodona, infermera de geriatria de l’Hospital de Sant Andreu. El moderador serà el Dr. Toni Sánchez, metge de família de l’EAP Navàs-Balsareny.
L’acte inaugural de la Jornada de Geriatria serà a les 9 del matí, amb la presència de la Dra. Dolors Cubí, Directora de l’Hospital de Sant Andreu; el Dr. Ignasi Carrasco, Director assistencial de la Fundació Althaia i el Dr. Pere Bonet, President de la Delegació del Bages del Col•legi Oficial de Metges de Barcelona. La cloenda està prevista per a ¾ de 2 de la tarda i anirà a càrrec de Manel Valls, Director general de la Fundació Sociosanitària de Manresa; Manel Jovells, Director general de la Fundació Althaia de Manresa i Mercè Rosich, regidora Cohesió social, Salut i Gent gran de l’Ajuntament de Manresa.

 

Tornar
Informació 93 874 33 12© 2012 Fundació Sociosanitària de Manresa. Tots els drets reservats.Avís legal