Fundació Sociosanitària de Manresa

Noticies

 
SUBSCRIPCIÓ A LES RSS DE LA FSSM
Manteniu-vos informats a l’instant de les novetats de la FSSM.

Què són les RSS?
 
Arxiu
    Març
   
    ARXIU 2018
    ARXIU 2017
    ARXIU 2016
    ARXIU 2015
    ARXIU 2014
    ARXIU 2013
    ARXIU 2012
    ARXIU 2011
    ARXIU 2010
    ARXIU 2009
    ARXIU 2008
    ARXIU 2007


  Tornar


La consellera Bassa visita les obres d'ampliació de la residència Sant Andreu de Manresa

Els treballs s'hauran d'acabar l'estiu de l'any vinent En total, la residència superarà les 110 places

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Dolors Bassa, ha visitat aquest matí l’evolució de les obres d’ampliació de la residència de Sant Andreu que van començar el 22 de març passat i que s’hauran d’acabar en el decurs de l’estiu de l’any vinent. La consellera, que anava acompanyada de l’alcalde i president del patronat de la Fundació Sociosanitària de Manresa (FSSM), Valentí Junyent, així com de càrrecs de la Generalitat i patrons i directius de la institució titular de la residència.

La consellera que ha tingut l’oportunitat de conèixer algunes dependències de l’Hospital de Sant Andreu i de la residència Sant Andreu. També ha parlat amb persones d’aquest equipament residencial que es va inaugurar l’any 2001 i que disposa de 73 places. L’ampliació que està en marxa permetrà créixer en 38 el nombre de llits i 30 places més en concepte del centre de dia que s’ubicarà a la planta baixa del nou edifici.
En total, la nova construcció constarà de sis plantes i està connectada amb l’actual residència. La inversió és de l’ordre dels cinc milions d’euros.
Inicialment, la consellera havia de presidir l’acte de col·locació de la primera pedra, el 21 de març passat, però es va suspendre per la defunció en accident de trànsit de Mónica Naranjo, professional de la residència i pel dol que es va decretar a tot Catalunya per l’accident d’autobus de Freginals.

 

Tornar
Informació 93 874 33 12© 2012 Fundació Sociosanitària de Manresa. Tots els drets reservats.Avís legal