Fundació Sociosanitària de Manresa

Noticies

 
SUBSCRIPCIÓ A LES RSS DE LA FSSM
Manteniu-vos informats a l’instant de les novetats de la FSSM.

Què són les RSS?
 
Arxiu
    Març
   
    ARXIU 2018
    ARXIU 2017
    ARXIU 2016
    ARXIU 2015
    ARXIU 2014
    ARXIU 2013
    ARXIU 2012
    ARXIU 2011
    ARXIU 2010
    ARXIU 2009
    ARXIU 2008
    ARXIU 2007


  Tornar


Dijous, la Fundació Sociosanitària de Manresa es convertirà en institució universitària

La sala gòtica de l’Hospital de Sant Andreu acollirà l’acte de signatura de l’acord entre la UVic-UCC i la FSSM

Aquest dijous al matí se celebrarà l’acte institucional a la sala gòtica de l’Hospital de Sant Andreu que formalitzarà públicament la incorporació de la Fundació Sociosanitària de Manresa al projecte universitari de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. L’acte de signatura del conveni marc serà presidit pel seu rector Jordi Montaña, la regidora de Salut i presidenta del comitè executiu de la FSSM, Mercè Rosich; el director general de la FUBages, Valentí Martínez i el director general de la FSSM, Manel Valls.

La col•laboració entre les dues organitzacions s’emmarca en els nous estudis de Medicina que oferirà a partir del nou curs acadèmic la UVic-UCC. El document que se signarà contempla diferents àmbits de col•laboració com la formació acadèmica, la recerca, la transferència de coneixement i la innovació, la formació de postgrau i la internacionalització.

L’acte de dijous preveu també una ponència especialitzada en l’àmbit sociosanitari a càrrec del Dr. Cristòfol Ortega i la descoberta d’una placa commemorativa a l’exterior de l’Hospital de Sant Andreu.

 

Tornar
Informació 93 874 33 12© 2012 Fundació Sociosanitària de Manresa. Tots els drets reservats.Avís legal