Fundació Sociosanitària de Manresa

Noticies

 
SUBSCRIPCIÓ A LES RSS DE LA FSSM
Manteniu-vos informats a l’instant de les novetats de la FSSM.

Què són les RSS?
 
Arxiu
    Març
   
    ARXIU 2018
    ARXIU 2017
    ARXIU 2016
    ARXIU 2015
    ARXIU 2014
    ARXIU 2013
    ARXIU 2012
    ARXIU 2011
    ARXIU 2010
    ARXIU 2009
    ARXIU 2008
    ARXIU 2007


  Tornar


La Fundació Sociosanitària de Manresa signa amb UVic-UCC el conveni que la converteix en hospital col•laborador de la Universitat

La Fundació acollirà estudiants de Medicina en pràctiques, aportarà professors a la universitat i col•laborarà en temes de recerca i internacionalització

“Signem un conveni amb una entitat referent al territori, que ens farà millors i ens donarà un paper important en la implantació dels estudis de Medicina en l’àmbit de la geriatria al nostre territori”. Amb aquestes paraules resumia Manel Valls, director general de la Fundació Sociosanitària de Manresa, l’acte d’aquest matí en què s’ha formalitzat públicament la incorporació de la FSSM al projecte universitari de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.
Amb la presència de Jordi Montaña, rector de la universitat; Mercè Rosich, regidora de Salut de l’Ajuntament de Manresa i presidenta del comitè executiu de la FSSM; i Valentí Martínez, director general de la FUBages, s’ha signat el conveni entre les dues institucions que marca la col·laboració en els nous estudis de Medicina que oferirà la UVic-UCC a partir del proper curs acadèmic.
La Fundació Sociosanitària rebrà alumnes en pràctiques, aportarà professors a la universitat, i participarà en els àmbits de la recerca, la transferència de coneixement i la internacionalització.
Montaña ha assegurat que “és un honor signar avui aquest conveni amb una institució que té 750 anys d’història” i ha afegit que el paper de la universitat és “fonamental per al rigor i la credibilitat”.

Per la seva banda, Mercè Rosich ha destacat el paper de la ciutat de Manresa com a ciutat universitària i ha destacat que a la FSSM “els estudiants podran viure una visió molt centrada en la persona”. Valentí Martínez ha assegurat que aquesta col·laboració entre les dues institucions aporta “valor, coneixements i desenvolupament al territori”.
L’acte de signatura del conveni ha anat precedit per una ponència a càrrec del Dr. Cristòfol Ortega, amb una trajectòria de 20 anys a la FSSM, en què ha fet un repàs a la història de la institució, ha explicat els fonaments de l’atenció sociosanitària i ha volgut destacar que la col·laboració amb la universitat permetrà “transmetre la nostra expertesa, tenir estudiants que ens acompanyin, motivar els professionals i sempre pensant en el benefici de la ciutadania”.
L’acte ha finalitzat amb la descoberta d’una placa commemorativa a l’exterior de l’Hospital de Sant Andreu.

 

Tornar
Informació 93 874 33 12© 2012 Fundació Sociosanitària de Manresa. Tots els drets reservats.Avís legal